Gå direkt till innehållet

Funderar du på om rekonstruktion är något för ditt företag?

Tveka inte att ställa dina frågor till oss. Det enda vi arbetar med är företagsrekonstruktioner, så vi vet med andra ord det allra mesta om vad som gäller. Hoppas vi hörs!

Företagsrekonstruktion

Svensk företagsrekonstruktion blir 180°

Svensk företagsrekonstruktion lanserar inom kort ett nytt varumärke, 180°, med en ny hemsida, 180grader.se. Målet med lanseringen är att erbjuda vår starka kompetens inom företagande, affärsutveckling, obestånds- och affärsjuridik samt ekonomi till fler företag. Samtidigt öppnar vi upp för möjligheten att själva ta uppdrag som rekonstruktörer och erbjuder senior personal delägarskap.

Ett nytt år och nytt decennium innebär nya möjligheter. För oss på Svensk företagsrekonstruktion innebär det flera spännande förändringar. Den mest märkbara är att vi inom kort kommer att lansera ett nytt varumärke med en ny hemsida – 180grader.se (tills vidare finns vår informativa blogg på den sidan). Vårt bolagsnamn 180 affärsutveckling AB ger oss en ökad möjlighet att växa och bidra med vår starka kompetens inom företagande, affärsutveckling, obestånds- och affärsjuridik samt ekonomi till fler företag än bara de som är aktuella för en företagsrekonstruktion. Under varumärket 180° kommer vi att erbjuda allmän konsulthjälp inom våra expertområden, samtidigt som vi kommer att arbeta vidare med varumärket Svensk företagsrekonstruktion när vi arbetar med just företagsrekonstruktioner. Parallellt med denna förändring öppnar vi också upp för möjligheten att vi själva är rekonstruktörer när det är lämpligt utifrån kundens behov.

Målet med den nya hemsidan är dels att skapa en ny plattform för vårt nya varumärke, dels att den ska utvecklas till en kunskapsbank för företagande. Vi kommer att uppdatera bloggen mer frekvent och även att erbjuda tillgång till mer detaljerad information om hur en rekonstruktion påverkar olika berörda samt nyttiga mallar för dig som driver företag.

Under 2019 såldes bolaget av sin tidigare ägare och den nya ägaren valde i november 2019 att erbjuda den seniora personalen delägarskap i företaget. Juristerna Maria Bolin, Maja Hagenbjörk och Marcus Wenner är numera delägare i verksamheten och tar plats i bolagets styrelse (Maria och Maja) respektive rollen som VD (Marcus).

- En delägarskapsmöjlighet för personalen är någonting som vi jobbat för länge, säger Marcus Wenner. Målet är att fler i personalen ska få möjlighet till delägarskap i takt med bolagets och sin egen utveckling.

Följ gärna vår resa genom att prenumerera på vår blogg eller på våra sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Kombinerad logga

Få tips & fakta om rekonstruktion direkt i inboxen

Prenumerera så skickar vi ett mail varje gång vi publicerat nya, matnyttiga artiklar.